Translatin
Vertaling van elk documenttype
Vertaling : Nederlands Engels.
 
 
 
 
Frequently asked questions
 
 
Contact email
 
 
GoConsultancy
 
 
© Translatin 2007
   
   
 
Translatin traductions RetourTerug
 


U wilt een technische handleiding, een brochure, een verslag, een brief, een presentatie, of een folder van het Nederlands naar het Engels vertalen. Hebt u de vertaling van het Nederlands naar het Engels nodig van commerciële, juridische, technische of wetenschappelijke teksten?

Zorg dankzij Translatin voor de beste communicatie in het Engels! Translatin biedt u de services van native en professionele vertalers Nederlands-Engels voor vertalingen in de Engelse taal, nagelezen en gecorrigeerd vóór de levering.

Technische en commerciële vertalingen. Vertaling van wetenschappelijke artikels. Vertaling Nederlands-Engels van internetwebsites.

Elke vertaler Nederlands-Engels is een native vertaler. De vertaler die voor u werkt, vertaalt dus steeds naar zijn moedertaal. U kunt uiteraard kiezen welke taalvariant u wenst te gebruiken: Engels van Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Canada, Australië, enz. …
Al onze vertalers van het Nederlands naar het Engels komen van een hogeschool waar ze een vertaalopleiding met diverse specialisaties genoten.

Uw documenten worden dus toevertrouwd aan een hooggeschoolde vertaler die onze Human Resources-afdeling heeft aangeworven na gerichte vertaaltesten.
Elke vertaler van het Nederlands naar het Engels heeft meerdere jaren ervaring.

Wij stellen enkel vertalers van het Nederlands naar het Engels tewerk die een specifieke technische opleiding hebben genoten: financiële vertaling, juridische vertaling, technische vertaling, enz. ...

Elk Nederlands-Engels vertaalproject wordt vóór de uiteindelijke levering door een tweede ervaren vertaler nagelezen.


 
Onze Nederlands-Engelse vertaaloplossingen:
   
-
Nederlands-Engelse Vertaling in de sector van de landbouw (tuinbouw) en de voeding (veeteelt)
-
Nederlands-Engelse Vertaling van technische handleidingen in de sector van de staalindustrie, mechanica, elektriciteit, elektromechanica, elektronica en informatica: hardware en software
-
Nederlands-Engelse Vertaling in de energiesector (petroleum, gas, raffinage, petrochemie, elektriciteitsproductie, windenergie, hernieuwbare energiebronnen)
-
Nederlands-Engelse Vertaling in de sector van de transformatie (glas, kunststof, synthetisch textiel, chemische en farmaceutische producten, biotechnologie)
-
Nederlands-Engelse Vertaling in de financiële sector (banken, verzekeringen, holdings, investeringsmaatschappijen)
-
Nederlands-Engelse Vertaling in de vastgoedsector (bouw, aankoop en verkoop van gebouwen, vastgoedbeheer, openbare werken)
-
Nederlands-Engelse Vertaling in de sector van de telecommunicatie (communicatie- en informatietechnologieën)
-
Nederlands-Engelse Vertaling in de sector van de internationale beurzen en grote evenementen
-
Nederlands-Engelse Vertaling in de sector van de luchtvaart
-
Nederlands-Engelse Vertaling in de sector van de kantoormachines en computers voor gegevensverwerking
-
Nederlands-Engelse Vertaling van websites
 

 

Voor meer informatie :

nederlands@translatin.com

Translatin traductions RetourTerug
© Translatin 2007. Vertaling : Nederlands Engels.