Translatin
Vertaling van elk documenttype
Vertaling : Nederlands Frans.
 
 
 
 
Frequently asked questions
 
 
Contact email
 
 
GoConsultancy
 
 
© Translatin 2007
   
   
 
Translatin traductions RetourTerug
 


U wilt een technische handleiding, een brochure, een verslag, een brief, een presentatie, of een folder van het Nederlands naar het Frans vertalen. Hebt u de vertaling van het Nederlands naar het Frans nodig van commerciële, juridische, technische of wetenschappelijke teksten?

Zorg dankzij Translatin voor de beste communicatie in het Frans! Translatin biedt u de services van native en professionele vertalers Nederlands-Frans voor vertalingen in de Franse taal, nagelezen en gecorrigeerd vóór de levering.

Technische en commerciële vertalingen. Vertaling van wetenschappelijke artikels. Vertaling Nederlands-Frans van internetwebsites.

Elke vertaler Nederlands-Frans is een native vertaler. De vertaler die voor u werkt, vertaalt dus steeds naar zijn moedertaal. U kunt uiteraard kiezen welke taalvariant u wenst te gebruiken: Frans van Frankrijk, België, Canada, Zwitserland, enz.…
Al onze vertalers van het Nederlands naar het Frans komen van een hogeschool waar ze een vertaalopleiding met diverse specialisaties genoten.

Uw documenten worden dus toevertrouwd aan een hooggeschoolde vertaler die onze Human Resources-afdeling heeft aangeworven na gerichte vertaaltesten.
Elke vertaler van het Nederlands naar het Frans heeft meerdere jaren ervaring.

Wij stellen enkel vertalers van het Nederlands naar het Frans tewerk die een specifieke technische opleiding hebben genoten: financiële vertaling, juridische vertaling, technische vertaling, enz. ...

Elk Nederlands-Frans vertaalproject wordt vóór de uiteindelijke levering door een tweede ervaren vertaler nagelezen.


 
Onze Nederlands-Franse vertaaloplossingen:
   
-
Nederlands-Franse Vertaling in de sector van de landbouw (tuinbouw) en de voeding (veeteelt)
-
Nederlands-Franse Vertaling van technische handleidingen in de sector van de staalindustrie, mechanica, elektriciteit, elektromechanica, elektronica en informatica: hardware en software
-
Nederlands-Franse Vertaling in de energiesector (petroleum, gas, raffinage, petrochemie, elektriciteitsproductie, windenergie, hernieuwbare energiebronnen)
-
Nederlands-Franse Vertaling in de sector van de transformatie (glas, kunststof, synthetisch textiel, chemische en farmaceutische producten, biotechnologie)
-
Nederlands-Franse Vertaling in de financiële sector (banken, verzekeringen, holdings, investeringsmaatschappijen)
-
Nederlands-Franse Vertaling in de vastgoedsector (bouw, aankoop en verkoop van gebouwen, vastgoedbeheer, openbare werken)
-
Nederlands-Franse Vertaling in de sector van de telecommunicatie (communicatie- en informatietechnologieën)
-
Nederlands-Franse Vertaling in de sector van de internationale beurzen en grote evenementen
-
Nederlands-Franse Vertaling in de sector van de luchtvaart
-
Nederlands-Franse Vertaling in de sector van de kantoormachines en computers voor gegevensverwerking
-
Nederlands-Franse Vertaling van websites
 

 

Voor meer informatie :

nederlands@translatin.com

Translatin traductions RetourTerug
© Translatin 2007. Vertaling : Nederlands Frans.