Translatin
Vertaling van elk documenttype
Vertaling : Nederlands Duits.
 
 
 
 
Frequently asked questions
 
 
Contact email
 
 
GoConsultancy
 
 
© Translatin 2007
   
   
 
Translatin traductions RetourTerug
 


U wilt een technische handleiding, een brochure, een verslag, een brief, een presentatie, of een folder van het Nederlands naar het Duits vertalen. Hebt u de vertaling van het Nederlands naar het Duits nodig van commerciële, juridische, technische of wetenschappelijke teksten?

Zorg dankzij Translatin voor de beste communicatie in het Duits! Translatin biedt u de services van native en professionele vertalers Nederlands-Duits voor vertalingen in de Duitse taal, nagelezen en gecorrigeerd vóór de levering.

Technische en commerciële vertalingen. Vertaling van wetenschappelijke artikels. Vertaling Nederlands-Duits van internetwebsites.

Elke vertaler Nederlands-Duits is een native vertaler. De vertaler die voor u werkt, vertaalt dus steeds naar zijn moedertaal. U kunt uiteraard kiezen welke taalvariant u wenst te gebruiken: Duits van Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, enz. …
Al onze vertalers van het Nederlands naar het Duits komen van een hogeschool waar ze een vertaalopleiding met diverse specialisaties genoten.

Uw documenten worden dus toevertrouwd aan een hooggeschoolde vertaler die onze Human Resources-afdeling heeft aangeworven na gerichte vertaaltesten.
Elke vertaler van het Nederlands naar het Duits heeft meerdere jaren ervaring.

Wij stellen enkel vertalers van het Nederlands naar het Duits tewerk die een specifieke technische opleiding hebben genoten: financiële vertaling, juridische vertaling, technische vertaling, enz. ...

Elk Nederlands-Duits vertaalproject wordt vóór de uiteindelijke levering door een tweede ervaren vertaler nagelezen.


 
Onze Nederlands-Duitse vertaaloplossingen:
   
-
Nederlands-Duitse Vertaling in de sector van de landbouw (tuinbouw) en de voeding (veeteelt)
-
Nederlands-Duitse Vertaling van technische handleidingen in de sector van de staalindustrie, mechanica, elektriciteit, elektromechanica, elektronica en informatica: hardware en software
-
Nederlands-Duitse Vertaling in de energiesector (petroleum, gas, raffinage, petrochemie, elektriciteitsproductie, windenergie, hernieuwbare energiebronnen)
-
Nederlands-Duitse Vertaling in de sector van de transformatie (glas, kunststof, synthetisch textiel, chemische en farmaceutische producten, biotechnologie)
-
Nederlands-Duitse Vertaling in de financiële sector (banken, verzekeringen, holdings, investeringsmaatschappijen)
-
Nederlands-Duitse Vertaling in de vastgoedsector (bouw, aankoop en verkoop van gebouwen, vastgoedbeheer, openbare werken)
-
Nederlands-Duitse Vertaling in de sector van de telecommunicatie (communicatie- en informatietechnologieën)
-
Nederlands-Duitse Vertaling in de sector van de internationale beurzen en grote evenementen
-
Nederlands-Duitse Vertaling in de sector van de luchtvaart
-
Nederlands-Duitse Vertaling in de sector van de kantoormachines en computers voor gegevensverwerking
-
Nederlands-Duitse Vertaling van websites
 

 

Voor meer informatie :

nederlands@translatin.com

Translatin traductions RetourTerug
© Translatin 2007. Vertaling : Nederlands Duits.