Translatin
Vertaling van elk documenttype
Vertaling : Nederlands Portugees.
 
 
 
 
Frequently asked questions
 
 
Contact email
 
 
GoConsultancy
 
 
© Translatin 2007
   
   
 
Translatin traductions RetourTerug
 


U wilt een technische handleiding, een brochure, een verslag, een brief, een presentatie, of een folder van het Nederlands naar het Portugees vertalen. Hebt u de vertaling van het Nederlands naar het Portugees nodig van commerciële, juridische, technische of wetenschappelijke teksten?

Zorg dankzij Translatin voor de beste communicatie in het Portugees! Translatin biedt u de services van native en professionele vertalers Nederlands-Portugees voor vertalingen in de Portugese taal, nagelezen en gecorrigeerd vóór de levering.

Technische en commerciële vertalingen. Vertaling van wetenschappelijke artikels. Vertaling Nederlands-Portugees van internetwebsites.

Elke vertaler Nederlands-Portugees is een native vertaler. De vertaler die voor u werkt, vertaalt dus steeds naar zijn moedertaal. U kunt uiteraard kiezen welke taalvariant u wenst te gebruiken: Portugees van van Portugal of Brazilië.

Al onze vertalers van het Nederlands naar het Portugees komen van een hogeschool waar ze een vertaalopleiding met diverse specialisaties genoten.

Uw documenten worden dus toevertrouwd aan een hooggeschoolde vertaler die onze Human Resources-afdeling heeft aangeworven na gerichte vertaaltesten.
Elke vertaler van het Nederlands naar het Portugees heeft meerdere jaren ervaring.

Wij stellen enkel vertalers van het Nederlands naar het Portugees tewerk die een specifieke technische opleiding hebben genoten: financiële vertaling, juridische vertaling, technische vertaling, enz. ...

Elk Nederlands-Portugees vertaalproject wordt vóór de uiteindelijke levering door een tweede ervaren vertaler nagelezen.


 
Onze Nederlands-Portugese vertaaloplossingen:
   
-
Nederlands-Portugese Vertaling in de sector van de landbouw (tuinbouw) en de voeding (veeteelt)
-
Nederlands-Portugese Vertaling van technische handleidingen in de sector van de staalindustrie, mechanica, elektriciteit, elektromechanica, elektronica en informatica: hardware en software
-
Nederlands-Portugese Vertaling in de energiesector (petroleum, gas, raffinage, petrochemie, elektriciteitsproductie, windenergie, hernieuwbare energiebronnen)
-
Nederlands-Portugese Vertaling in de sector van de transformatie (glas, kunststof, synthetisch textiel, chemische en farmaceutische producten, biotechnologie)
-
Nederlands-Portugese Vertaling in de financiële sector (banken, verzekeringen, holdings, investeringsmaatschappijen)
-
Nederlands-Portugese Vertaling in de vastgoedsector (bouw, aankoop en verkoop van gebouwen, vastgoedbeheer, openbare werken)
-
Nederlands-Portugese Vertaling in de sector van de telecommunicatie (communicatie- en informatietechnologieën)
-
Nederlands-Portugese Vertaling in de sector van de internationale beurzen en grote evenementen
-
Nederlands-Portugese Vertaling in de sector van de luchtvaart
-
Nederlands-Portugese Vertaling in de sector van de kantoormachines en computers voor gegevensverwerking
-
Nederlands-Portugese Vertaling van websites
 

 

Voor meer informatie :

nederlands@translatin.com

Translatin traductions RetourTerug
© Translatin 2007. Vertaling : Nederlands Portugees.