Translatin
Vertaling van elk documenttype
Vertaling : Nederlands Spaans.
 
 
 
 
Frequently asked questions
 
 
Contact email
 
 
GoConsultancy
 
 
© Translatin 2007
   
   
 
Translatin traductions RetourTerug
 


U wilt een technische handleiding, een brochure, een verslag, een brief, een presentatie, of een folder van het Nederlands naar het Spaans vertalen. Hebt u de vertaling van het Nederlands naar het Spaans nodig van commerciële, juridische, technische of wetenschappelijke teksten?

Zorg dankzij Translatin voor de beste communicatie in het Spaans! Translatin biedt u de services van native en professionele vertalers Nederlands-Spaans voor vertalingen in de Spaanse taal, nagelezen en gecorrigeerd vóór de levering.

Technische en commerciële vertalingen. Vertaling van wetenschappelijke artikels. Vertaling Nederlands-Spaans van internetwebsites.

Elke vertaler Nederlands-Spaans is een native vertaler. De vertaler die voor u werkt, vertaalt dus steeds naar zijn moedertaal. U kunt uiteraard kiezen welke taalvariant u wenst te gebruiken: Spaans van Spanje, Mexico, Argentinië, Chili, enz. …
Al onze vertalers van het Nederlands naar het Spaans komen van een hogeschool waar ze een vertaalopleiding met diverse specialisaties genoten.

Uw documenten worden dus toevertrouwd aan een hooggeschoolde vertaler die onze Human Resources-afdeling heeft aangeworven na gerichte vertaaltesten.
Elke vertaler van het Nederlands naar het Spaans heeft meerdere jaren ervaring.

Wij stellen enkel vertalers van het Nederlands naar het Spaans tewerk die een specifieke technische opleiding hebben genoten: financiële vertaling, juridische vertaling, technische vertaling, enz. ...

Elk Nederlands-Spaans vertaalproject wordt vóór de uiteindelijke levering door een tweede ervaren vertaler nagelezen.


 
Onze Nederlands-Spaanse vertaaloplossingen:
   
-
Nederlands-Spanse Vertaling in de sector van de landbouw (tuinbouw) en de voeding (veeteelt)
-
Nederlands-Spanse Vertaling van technische handleidingen in de sector van de staalindustrie, mechanica, elektriciteit, elektromechanica, elektronica en informatica: hardware en software
-
Nederlands-Spanse Vertaling in de energiesector (petroleum, gas, raffinage, petrochemie, elektriciteitsproductie, windenergie, hernieuwbare energiebronnen)
-
Nederlands-Spanse Vertaling in de sector van de transformatie (glas, kunststof, synthetisch textiel, chemische en farmaceutische producten, biotechnologie)
-
Nederlands-Spanse Vertaling in de financiële sector (banken, verzekeringen, holdings, investeringsmaatschappijen)
-
Nederlands-Spanse Vertaling in de vastgoedsector (bouw, aankoop en verkoop van gebouwen, vastgoedbeheer, openbare werken)
-
Nederlands-Spanse Vertaling in de sector van de telecommunicatie (communicatie- en informatietechnologieën)
-
Nederlands-Spanse Vertaling in de sector van de internationale beurzen en grote evenementen
-
Nederlands-Spanse Vertaling in de sector van de luchtvaart
-
Nederlands-Spanse Vertaling in de sector van de kantoormachines en computers voor gegevensverwerking
-
Nederlands-Spanse Vertaling van websites
 

 

Voor meer informatie :

nederlands@translatin.com

Translatin traductions RetourTerug
© Translatin 2007. Vertaling : Nederlands Spaans.